Ζητά από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας να γίνει ενδελεχής έλεγχος για όλες τις καταγγελίες του Πέτρου Τατούλη σε βάρος του ο Παναγιώτης Νίκας

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου μαθαίνουμε πως ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με γραπτό αίτημα προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας το οποίο υπέβαλε σήμερα, ζητεί από την ΕΑΔ «να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος εφ’ όλων των καταγγελιών του πρώην περιφερειάρχη» (σε ανακοίνωσή του)  σε βάρος του. Έτσι απαντά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο προκάτοχός του Πέτρος Τατούλης .

Σχετικά, ο Π. Νίκας δήλωσε, μεταξύ άλλων :

«Σήμερα προσέφυγα στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας με το αίτημα να διερευνηθούν, ένα προς ένα και εις βάθος, όλα όσα καταγγέλλει εις βάρος μου ο κ. Τατούλης και να ακολουθήσει η έκδοση σχετικού πορίσματος.Έπρεπε να το κάνω. Αφού δεν το κάνει ο ίδιος, να προσφύγει στην ΕΑΔ, προσέφυγα εγώ για όσα καταγγέλλει και ζητώ να υπάρξει κρίση.

Βεβαίως ακολουθούν και ένδικα μέσα. Δεν έχω κατηγορήσει τον κ. Τατούλη σε κάτι. ..Δεν εκτόξευσα καμία κατηγορία εναντίον του.

Νομίζω έτσι πρέπει να λύνουμε τις διαφορές μας. Yπάρχουν δημόσιες Αρχές οι οποίες μπορούν -και πρέπει- να αποφαίνονται και προς τις οποίες πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ