Ζητούν την ένταξη των Σχολών οδηγών στο Πρόγραμμα ενίσχυσης Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

O Γιώργος Ψυχογιός κατέθεσε μαζί με άλλους συναδέλφους του Βουλευτές ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την ένταξη του κλάδου των Σχολών οδηγών στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων λόγω των συνεπειών της πανδημίας, αφού μέχρι σήμερα δεν υπάγεται.

Ο Γ. Ψυχογιός δήλωσε: “Ο αποκλεισμός του κλάδου των Σχολών Οδηγών από τη Δράση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων λόγω των συνεπειών της πανδημίας, εκτός από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις, έχει φέρει σε απόγνωση τους επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγούς που βλέπουν να μένουν έξω από τις συγκεκριμένες ενισχύσεις. Με Ερώτησή μας, ως βουλευτές Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνουμε αυτό το αδιέξοδο στη Βουλή και ζητάμε από τα συναρμόδια Υπουργεία να προβούν άμεσα σε ενέργειες, ώστε να ενταχθούν στη Δράση με ισότιμη βαθμολόγηση και οι σχολές οδηγών.”

Οι ερωτώντες Βουλευτές ζητούν να μάθουν από την Πολιτεία δύο συγκεκριμμένα πράγματα:

“1. Με ποιόν τρόπο σκοπεύετε να στηρίξετε έναν ολόκληρο κλάδο που πλήττεται άμεσα από τις επιπτώσεις της πανδημίας;

2. Προτίθεστε να δώσετε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου οδηγίες τροποποίησης των κριτηρίων του σχετικού Προγράμματος για την ισότιμη βαθμολόγηση και ένταξη των σχολών οδηγών στην Δράση που προκηρύχθηκε;”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ