«Ζωντανή» διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την Υγεία αύριο το απόγευμα από την Ν.Ε Επιτροπή Κορινθίας του «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διοργανώνει «ζωντανή» διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ – διαχειριστική ανεπάρκεια ή πολιτική ιδεοληψία;»

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για αύριο  Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου , στις 18:30 με ομιλητές τον Ανδρέα Ξανθό, τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και τον Σταμάτη Βαρδαρό, επιστημονικό συντονιστή τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Παρεμβαίνουν ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. η Μαρία Θελερίτη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και εκπρόσωποι του τομέα Υγείας του Νομού.

Την ανοιχτή συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Τζένη Σουκαρά. Εκδήλωση ενδιαφέροντος -Ερωτήσεις στο syriza.korinthias@gmail.com

Η εκδήλωση, όπως ανακοινώθηκε,  θα μεταδοθεί ζωντανά στις επίσημες σελίδες της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Facebook και το YouTube.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ