Ηλικιωμένο ζευγάρι κρεμόταν με το αυτοκίνητό του  από γέφυρα ύψους 30 μέτρων πάνω από φαράγγι

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κρεμόταν από ύψος 30 μέτρων πάνω από ένα φαράγγι , από αερογέφυρα στο Αϊντάχο, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του . Διασώθηκε όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των διασωστών.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που επέφεραν την πτώση, εντούτοις μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο οδηγός ηλικίας 67 ετών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λίγο πριν το ατύχημα.

Όπως διαβάζουμε στο in.gr , το φορτηγό περιστράφηκε πρώτα προς τα αριστερά, πριν περάσει πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα στη δεξιά πλευρά της γέφυρας. Το τροχόσπιτο έμεινε πάνω στην αερογέφυρα, διακόπτοντας την κίνηση και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, καθώς το φορτηγό έπεσε πλαγίως.

Το όχημα,  μάρκας Ford, σώθηκε με τη βοήθεια αλυσίδων, που το συνέδεαν με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο του ζευγαριού (μήκους περίπου 9 μέτρων), το οποίο παρά την σύγκρουση, παρέμεινε πάνω στην αερογέφυρα.   H τοπική αστυνομία κλήθηκε στον τόπο του ατυχήματος  και τους έσωσαν . Μαζί τους διασώθηκαν και τα δύο μικρά σκυλιά του ζευγαριού, τα οποία φιλοξενεί αυτό το διάστημα άτομο από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ