Η ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ για την υδροδότηση της Κορίνθου αλλά και οικισμών αποκλειστικά από το νερό της Στυμφαλίας μετά τις πολλές βροχές

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ εξέδωσε στις 9 Δεκεμβρίου 2021 την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την υδροδότηση της Κορίνθου αλλά και των οικισμών της Αρχαίας Κορίνθου, του Σολομού, των Εξαμιλίων και της Ξυλοκέριζας αποκλειστικά από τις πηγές της Στυμφαλίας μετά την επάρκεια νερού που επέφεραν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις. Η ανακοίνωση ήρθε παράλληλα με τις δηλώσεις του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

9/12/2021

“Αγαπητοί καταναλωτές,

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις (26,27,28 Νοέμβρη) έχει αυξηθεί σημαντικά η παροχή νερού από τις πηγές της Στυμφαλίας και πλέον η υδροδότηση της πόλης της Κορίνθου αλλά και των οικισμών της Αρχαίας Κορίνθου, του Σολομού, των Εξαμιλίων και της Ξυλοκέριζας γίνεται αποκλειστικά με νερό από την Στυμφαλία το οποίο είναι πόσιμο και ασφαλές.

Γίνονται τακτικές δειγματοληψίες σε όλους τους οικισμούς και ελέγχεται η απολύμανση (χλωρίωση) του νερού κάθε δύο ημέρες.

Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση μας.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ