Η απόφαση ελήφθη: παρατείνονται έως τις 7 Δεκεμβρίου τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας με στόχο: Οι Έλληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς

Και επίσημα ανακοινώθηκε:  παρατείνονται έως τις 7 Δεκεμβρίου τα περιοριστικά μέτρα  για την προστασία από τον κοοροναϊό . Την απόφαση έκανε γνωστή σήμερα  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Χαρακτήρισε επιβεβλημένη την απόφαση της παράταση των μέτρων καθώς όπως είπε το επιδημιολογικό φορτίο είναι επιβαρυμένο σε κάποιες περιοχές, οι οποίες αποτελούν και πηγή ανησυχίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μπορεί να  μίλησε για ενδείξεις μείωσης των κρουσμάτων, μιλώντας για σταδιακή επάνοδο της κανονικότητας, ωστόσο δεν προχώρησε σε περισσότερες δηλώσεις , αφού παρέπεμψε στην επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα έχουν αξιολογηθεί τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Η κυβέρνηση όπως είπε θα ανακοινώσει τα επόμενα μέτρα όταν θα έχει περισσότερα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας. Ο στόχος είναι ένας: Οι Έλληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ