Η Κόρινθος δεν έχασε τη λάμψη της ούτε εν μέσω πανδημίας – Στολίστηκε και χαρίζει αισιοδοξία

Η Κόρινθος δεν έχασε τη λάμψη της ούτε εν μέσω πανδημίας . Η δεύτερη καραντίνα που διανύουμε δεν εμπόδισε την Δημοτική Αρχή να στολίσει την πρωτεύουσα του νομού μας, όπως και τα δημοτικά διαμερίσματα .

Η  Κόρινθος λάμπει μέσα από τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της. Οι δρόμοι φωτίστηκαν με τις λάμπες που «αγκαλιάζουν» τις κολώνες  σε χρώμα μπλε , ενώ η πλατεία στα Περιβολάκια  με το φωταγωγημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο αποπνέει την ατμόσφαιρα των ημερών.

Και όλα αυτά χαρίζουν την χαρά και την αισιοδοξία που τόσο έχουμε στερηθεί όλοι λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας, με την ευχή να περάσει το γρηγορότερο η αναπάντεχη αυτή κατάσταση.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Νανόπουλος , το περασμένο Σάββατο που φωταγώγησε το δέντρο, ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους πολίτες . Το ευχετήριο μήνυμά του :

“Εύχομαι σε όλες και όλους, καλά Χριστούγεννα, με υγεία, με ειρήνη, με αγάπη και με αισιοδοξία. 

Σήμερα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου ολοκληρώνουμε τον φωτισμό και μαζί με τον στολισμό και τις άλλες εκδηλώσεις που επιτρέπονται στον δήμο Κορινθίων, δίνουμε ένα γιορταστικό κλίμα, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε.

Όλοι χρειαζόμαστε μια καλύτερη διάθεση γιατί φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε τα περασμένα χρόνια. Γιατί λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπεται να κάνουμε συγκεντρώσεις, κρατάμε τις αποστάσεις, προσέχουμε. Όλα αυτά δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει στον δήμο Κορινθίων. 

Παρόλαυτά όμως με τον φωτισμό, τον στολισμό και τις εκδηλώσεις θα δώσουμε τον τόνο τόσο στην πόλη της Κορίνθου αλλά και στις τοπικές κοινότητες ώστε να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα Χριστούγεννα.

Με προσοχή αλλά και με καλή διάθεση και με την ελπίδα ότι σύντομα τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους». 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ