Η Κόρινθος ετοιμάζεται για την 2η εβδομάδα Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η 2η εβδομάδα δράσεων για το Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”
– Στην πλατεία του Φλοίσβου από το Σάββατο 21/8 έως το Σάββατο 28/8

Στην πλατεία του Φλοίσβου θα λάβει χώρα από το Σάββατο 21 Αυγούστου έως το Σάββατο 28 Αυγούστου η δεύτερη εβδομάδα δράσεων του Corinth Living Streets – “Dream, Schedule and Enjoy the Experience”. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθημερινά από τις 20:30 έως τις 23:30, περιλαμβάνει ομιλίες με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, την αειφόρο ανάπτυξη , την κλιματική αλλαγή, την διαχείριση γεωργικών αποβλήτων, την ενεργειακή εξοικονόμηση και τον αειφόρο αστικό σχεδιασμό, προβολή ταινιών και αστροπαρατήρηση με Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο PlanetariumontheGo.

Η συμμετοχή του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Για την συμμετοχή σας στην αστροπαρατήρηση το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ θα πρέπει ακολουθώντας τον κάτωθι σύνδεσμο να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να κρατήσετε την θέση σας.
https://www.facebook.com/events/962950961154097, αναφέρει ο Δήμος.
Για τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων έχουν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.Συντονιστής του έργου είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Energy Cities», το οποίο αποτελεί και επικεφαλής του Γραφείου του Συμφώνου των Δημάρχων. Την υλοποίηση του Living Streets έχουν αναλάβει η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, το Δίκτυο TerraHub στην Κροατία και το Δίκτυο OesteSustentável στην Πορτογαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ