Η «Μήδεια»  «κρατάει» κλειστά  τα σχολεία του νομού μας σήμερα και αύριο – Μέσω τηλεκπαίδευσης τα μαθήματα

Κλειστά  θα είναι σήμερα και αύριο τα σχολεία  της Κορινθίας λόγω της κακοκαιρίας με την ονομασία «Μήδεια».Οι Δήμοι εξέδωσαν χθες ανακοινώσεις , προς ενημέρωση των μαθητών, των Εκπαιδευτικών και  των γονέων. Αναλυτικά:

Δήμος Κορινθίων

«Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων την Δευτέρα15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν και στην περιοχή μας, των χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφονται και των υγειονομικών πρωτοκόλλων αντιμετώπισης της πανδημίας, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων η εκπαιδευτική διαδικασία δεν διακόπτεται αλλά πραγματοποιείται μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.”

Δήμος Νεμέας

«Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας ,Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ,καθώς και ο Παιδικό Σταθμός στο Δήμο Νεμέας τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου ,σύμφωνα με την υπ ’αριθμό 21/14-2-2021 απόφαση δημάρχου , λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που έχουν επηρεάσει την περιοχή μας τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Πρωταρχικό μέλημα είναι η ασφάλεια των πολιτών και γι’ αυτό το λόγο ,ο Δήμος παρακολουθώντας την έκβαση της κακοκαιρίας και το βαθμό που αυτή θα επηρεάσει την περιοχή μας θα σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα μέτρα, που είναι αναγκαίο να παρθούν.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας ,κου Σκάζα Σωτήριου, 6972 839282»

Δήμος Σικυωνίων

« Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που πλήττουν την περιοχή μας… για αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ 2021 δεν θα λειτουργήσουν οι ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΑ κ ΛΥΚΕΙΑ του Δήμου μας»

Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

«Όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών οι οποίες επικρατούν και στην περιοχή μας.

Η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης , όπως προβλέπεται σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ