Η νέα κατάπτωση πρανών στη  Διώρυγα επισπεύδει τις διαδικασίες του έργου για την αποκατάσταση του προβλήματος – Έργου εθνικής σημασίας

Η νέα κατολίσθηση (κατάπτωση πρανών) που είχαμε χθες στη Διώρυγα κάνει ακόμη πιο επιτακτικές και επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος. Το έργο  «Αποκατάσταση ζημιών στα πρανή Διώρυγας – Κορίνθου» χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Εθνικού Επιπέδου, δηλαδή έργο εθνικής σημασίας, ώστε να συνεχίσουν με ταχείες διαδικασίες όλα τα απαιτούμενα για τη λύση του προβλήματος. Έτσι προχωρούν γρήγορα οι επόμενες ενέργειες και ευχή όλων είναι να αποκατασταθεί το ταχύτερο η ναυσιπλοΐα στο κανάλι και κυρίως να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή .

Να σημειωθεί ότι για το θέμα είχε χθες επικοινωνία με τον  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, Γιώργο Καραγιάννη  ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς , ο οποίος έκανε γνωστές τις παραπάνω εξελίξεις για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα της Κορινθίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ