Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει να συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά τις οριστικές αποφάσεις θα τις πάρει το Πάσχα , λόγω της ρευστής κατάστασης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επιθυμεί να συμμετέχει  στην φετινή 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (11 με 19 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου) ως τιμώμενη περιοχή, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, με περίπτερο στο οποίο θα εκτίθενται ενθυμήματα του αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας. Μάλιστα, για το θέμα πραγματοποιήθηκε  τηλεδιάσκεψη με στελέχη της ΔΕΘ – Helexpo  στην οποία μετείχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Η σύσκεψη έγινε χθες Τρίτη.

Όπως επισημάνθηκε, λόγω της ακόμα ρευστής κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας covid-19, το θέμα αυτό θα εξεταστεί ξανά την περίοδο του Πάσχα, σε νέα σύσκεψη, προκειμένου να ληφθούν τότε οριστικές αποφάσεις.

Στην σύσκεψη  έλαβε μέρος και η Αντιπεριφερειάρχης  Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα. Να σημειωθεί ότι στην ίδια σύσκεψη, έγινε συζήτηση σχετικά με την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Βόρεια Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ