Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την ανάδειξη του Πευκιά, ενός από τα 19 αισθητικά δάση της χώρας μας

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος δηλώνει , με την παρακάτω δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, με την απόφαση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Πευκιά αλλά και την προστασία από την διάβρωση. Δείτε τί ανάρτησε ο Δήμος στη σελίδα του: 

«Με συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια επικοινωνούμε αποτελεσματικά στα αρμόδια όργανα συγκεκριμένες ανάγκες του Δήμου μας και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την στρατηγική μας.

Ο προγραμματισμός για την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών, η ετοιμότητα των υπηρεσιών μας και η εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει στον Δήμο μας την δυνατότητα να χρηματοδοτεί αναγκαία έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Η χρηματοδότηση ανάδειξης ενός από τα 19 αισθητικά δάση της χώρας μας, το οποίο αποτελεί τοπόσημο για την πόλη μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία και την ταχύτατη ανταπόκριση της Περιφερειακής Αρχής σε επαρκώς τεκμηριωμένα και απαραίτητα έργα που αφορούν τον Δήμο μας.

Ταυτόχρονα εξαιρετικά θετική εξέλιξη αποτελεί η απόφαση χρηματοδότησης για την προστασία από την διάβρωση τόσο του Πευκιά, όσο και των υπόλοιπων σημείων τα οποία κινδυνεύουν άμεσα με αφανισμό στην τεράστια, μήκους 35 χιλιομέτρων, ακτογραμμή του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε με προσήλωση στο στρατηγικό μας πλάνο, με αδιάκοπη καθημερινή προετοιμασία, για να πετύχουμε όλα αυτά που ο Δήμος μας αξίζει και δικαιούται.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ