Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου  στις εκδηλώσεις τιμής της 200ής επετείου του ξεσηκωμού των Μανιατών

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε με την παρουσία της  τις εκδηλώσεις τιμής της 200ής επετείου του ξεσηκωμού των Μανιατών και της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκαν στην Αρεόπολη  χθες Τετάρτη 17 Μαρτίου . παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Μετά την επίσημη δοξολογία και  τον πανηγυρικός από τον τ. υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο , η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πλατείας Αθανάτων -όπου νωρίτερα εψάλη επιμνημόσυνη δέηση.

Λίγο αργότερα στην πλατεία 17ης Μαρτίου 1821 έγιναν τα αποκαλυπτήρια ανάγλυφης παράστασης με θέμα “Η ορκωμοσία των Μανιατών Αγωνιστών της 17ης Μαρτίου 1821”.

Ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας που παρέστη επίσης είχε, στο περιθώριο των εκδηλώσεων, συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, όπως με την επίσης παρούσα στις εκδηλώσεις πρόεδρο της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς και με τον δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ