Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραβρέθηκε σήμερα στο Αστρος , με αφορμή τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης

Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραβρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αστρος, με αφορμή τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης. Στην εκδήλωση  παρέστη  και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τελέστηκε δοξολογία , ακολούθησε η εκφώνηση πανηγυρικού και κατάθεση στεφανιού από την Πρόεδρο στον χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα της περιοχής, μεταξύ των οποίων η επίλυση ζητημάτων νομικής φύσεως, καθώς επίσης οι διαδικασίες που αφορούν στην Έπαυλη του Ηρώδη και στο κάστρο στο Παράλιο Αστρος, όπως επίσης η επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους, αλλά και θέματα σχετικά και με το μοναστήρι Λουκούς.

Παρών , μεταξύ άλλων  στη σημερινή εκδήλωση ήταν  ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αρμόδιος για τις υπηρεσίες Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης,.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ