Η τουριστική ανάπτυξη στο επίκεντρο της συνάντησης του Γιώργου Γκιώνη με τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου -Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων Γιώργος  Γκιώνης είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Τουρισμού  Μάνο Κόνσολα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνάντηση, όπως έγινε γνωστό, συζητήθηκαν θέματα στρατηγικού σχεδιασμού με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη του τουρισμού Υγείας, Ευεξίας και silver tourism, λόγω και των διεθνούς φήμης ιαματικών πηγών του Λουτρακίου που αποτελούν μοναδικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Παράλληλα, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα της αδειοδότησης του καταδυτικού πάρκου, ώστε ο καταδυτικός τουρισμός να ενισχύσει την τοπική τουριστική οικονομία, «ιδιαίτερα μέσα στις ευνοϊκές συνθήκες που δημιούργησε η θέσπιση από την κυβέρνηση του νέου ευέλικτου νομοθετικού πλαισίου με αναπτυξιακό πρόσημο».

Επίσης συζητήθηκε η προοπτική ανάπτυξης υποδομών για τον θαλάσσιο τουρισμό και η οριστικοποίηση της χάραξης πεζοπορικών και αναρριχητικών διαδρομών, ενώ τέλος, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης εξέφρασε στον Υφυπουργό το αίτημα για δημιουργία νέας εκπαιδευτικής δομής του Υπουργείου Τουρισμού στην περιοχή, προσφέροντας κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή για την υποστήριξη του εγχειρήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ