Θάνατος 26χρονης Γαρυφαλλιάς: Μια νέα υπόθεση δολοφονίας γυναίκας από τον σύντροφό της που σοκάρει

Μπροστά σε ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα γυναίκας απο τον σύντροφό της βρίσκεται και πάλι η κοινή γνώμη που παρακολουθεί σαστισμένη και τη νέα αυτή υπόθεση γυναικοκτονίας.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά από την Κορινθία βρήκε τραγικό τέλος στη Φολέγανδρο από τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της που τελικά ομολόγησε το έγκλημα , όπως αναφέρουν σήμερα τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε.

Ο 30χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με τη ίδια πηγή,   πως σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά σπρώχνοντας την στα βράχια και όπως φαίνεται, αφήνοντας την αβοήθητη στη θάλασσαμα πνιγεί.  Συγκεκριμένα, μετά από ώρες ανάκρισης, ο ίδιος «έσπασε» και παραδέχτηκε πως δολοφόνησε την φίλη του, με την οποία ήταν στη περιοχή για διακοπές.

Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την ομολογία του δράστη. Αφού ο 30χρονος εγκατέλειψε την Γαρυφαλλιά, κυκλοφορούσε τραυματισμένος στο νησί, φορώντας το μαγιό του.

Όταν οι αστυνομικοί τον βρήκαν η στάση του ήταν περίεργη και κίνησε τις υποψίες των Αρχών που στη συνέχεια τον ανέκριναν.  Ανέβηκε σε βράχια με την απειλή να βάλει τέλος στη ζωή του. Εν τέλει, οι Αρχές κατόρθωσαν να τον οδηγήσουν στο τμήμα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος φέρεται όταν τον οδηγούσαν στο τμήμα οι αστυνομικοί να είπε… «χάλασε η φάση» και… «ήταν η κακιά η ώρα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ