Θέματα του πληττόμενου επιχειρηματικού κόσμου στο επίκεντρο της συνάντησης Πιτσάκη – Γκιολή στην Περιφερειακή Ενότητα

Σημαντικά θέματα του επιχειρηματικού κόσμου , εν μέσω πανδημίας, συζήτησαν προχθές Τρίτη  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης  και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής στο γραφείο του δεύτερου , στη Περιφερειακή Ενότητα.

Στη διάρκεια της συνάντησης , όπως έγινε γνωστό, συζητήθηκε η πρόσφατη τροποποίηση της προκήρυξης για δράση 3.a.4 “Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020”.

Συζητήθηκαν επίσης και θέματα σχετικά με τη μείωση της γραφειοκρατίας, τη δημιουργία κέντρου επιχειρηματικής πρακτικής, κι ακόμα συνέργειες με μεγάλες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την συμμετοχή επιχειρήσεων σε διεθνή projects και προγράμματα.

Επίσης έγινε αναφορά στην ίδρυση τουριστικών οργανισμών στην Π.Ε Κορινθία, καθώς και στη συνέχιση της ανάπτυξης της περιοχής του Ισθμού -καθώς , όπως τονίστηκε  «η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος θα αποβεί επωφελής και για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην εν λόγω περιοχή και ευρύτερα.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ