Θα ενισχυθούν με Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό  τμήματα του Νοσοκομείου Κορίνθου -μεταξύ των οποίων το Καρδιολογικό, το Νεφρολογικό, η Παθολογική, το Τμήμα Επειγόντων και τα χειρουργεία

«Η  Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει ενεργά το νοσηλευτικό ίδρυμα της κορινθιακής πρωτεύουσας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, παραδίδοντας 500 rapid test προς το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου., προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόρη Καρπούζη, την διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Βασιλική Κολιού και την υπεύθυνη του Τμήματος Λοιμώξεων Αφροδίτη Καρρά.

Ο κος Γκιολής πρόσθεσε  ότι μέσω του ΠΕΠ 2014 – 2020 θα ενισχυθούν με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό πολλά τμήματά του -μεταξύ των οποίων το Καρδιολογικό, το Νεφρολογικό, η Παθολογική, το Τμήμα Επειγόντων και τα χειρουργεία.

Η παράδοση τεστ κορωνοϊού εντάσσεται στην προσπάθεια ενίσχυσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των δημόσιων δομών Υγείας στον αγώνα που δίνουν για την αποτροπή της διάδοσης της covid-19.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε το αμέριστο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τους μαχόμενους στην πρώτη γραμμή αμύνης γιατρούς του εθνικού συστήματος Υγείας, αναφερόμενος και στην δική του πολυετή θητεία στο ΤΕΠ του Γ.Ν. Κορίνθου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ