Θα μειωθούν οι ενημερώσεις μας από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό;

Σύμφωνα με πηγές του ethnos.gr, σε σημερινή του ανάρτηση , στην κυβέρνηση υπάρχει προβληματισμός για την τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό. Δηλαδή εξετάζεται η σκέψη να περιορίσουν τον αριθμό των ενημερώσεων, ώστε να δοθεί και το “σήμα” ότι η χώρα επιστρέφει σιγά – σιγά στην κανονικότητα. Άλλωστε σχεδόν όλα τα μέτρα έχουν πια αρθεί, ενώ όλοι στοχεύουν στον τουρισμό.

Σήμερα η ενημέρωση διεξάγεται 3 φορές την εβδομάδα. Από αυτήν την εβδομάδα η ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά και τους επιστήμονες Βάνα Παπαευαγγέλου και Γκίκα Μαγιορκίνη ξεκινά να γίνεται την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα ενώ αναμένεται να επαναληφθεί και την επόμενη Πέμπτη. Από κει και πέρα, πηγές του ethnos.gr σημειώνουν ότι είναι πιθανό να “κουρευτεί” ο αριθμός των ζωντανών συνδέσεων και να διατηρηθεί μόνο αυτή για τους εμβολιασμούς.

Όσοι εισηγούνταν να περιορισθούν οι διαδικτυακές ενημερώσεις, υποστήριζαν ότι μπορεί τελικά να βλάψουν και τον τουρισμό καθώς η χώρα δείχνει να είναι ακόμη σε πανδημική εγρήγορση, την ώρα όμως που η επιδημία κάμπτεται καθημερινά, διαβάζουμε στην ίδια πηγή. Ωστόσο η άποψη αυτή που είχε διατυπωθεί εδώ και καιρό δεν έβρισκε σύμφωνο τον πρωθυπουργό καθώς ο Κ.Μητσοτάκης ήθελε να υπάρχει διαφάνεια στα στοιχεία ώστε να μην κατηγορηθεί η κυβέρνηση ότι αποκρύπτει λεπτομέρειες από τη διαχείριση της πανδημίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ