Κέντρο Διά Βίου Μάθησης  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης : Οι αιτήσεις συνεχίζονται

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) απευθύνει ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και αναφέρει: «Ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις συνεχίζονται για κάθε ενδιαφερόμενο/η από τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, που συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με την λίστα που ακολουθεί:

  • Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη (25 ώρες)
  • Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) (25 ώρες)
  • Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία (25 ώρες)
  • Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη  εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) (25 ώρες)

Τα προσφερόμενα προγράμματα θα υλοποιηθούν ΜΟΝΟ με εξ αποστάσεως παρακολούθηση και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Τηλ. : 2743028235
Ταχ. Διεύθυνση: Αντιπτεράρχου Δέδε, Ξυλόκαστρο
Email: oxartsia@xylokastro.gov.gr”

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ