Κέντρο Υγείας Κιάτου , Πύργο και Κεφαλάρι επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Χρίστος  Δήμας – Ενημερώθηκε για τους εμβολιασμούς , είδε τον εξοπλισμό που παραδόθηκε στα δύο χωριά

Το Κέντρο Υγείας Κιάτου επισκέφτηκε  ο Υφυπουργός  Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών. Ο Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας, κ.κ Νίκος Χρυσικός και Νίκος Κοκιόπουλος διαβεβαίωσαν τον κο Δήμα πως η διαδικασία διεξάγεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και σε πολύ καλές υγειονομικές συνθήκες, όπως αναφέρει ο Υφυπουργός.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σικυωνίων Γιώργος Τσολάκος και Βασίλης Δομετίου.

Ο Υφυπουργός δήλωσε: «Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό κάνουν πραγματικά αξιοθαύμαστη δουλειά, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του #Covid_19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεισφορά τους καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, τους είμαστε ευγνώμονες».

Επίσκεψη στον Πύργο και το Κεφαλάρι

Παράλληλα,  ο κος Δήμας επισκέφθηκε το Κεφαλάρι και τον Πύργο, όπου παραδόθηκε στις τοπικές κοινότητες τεχνολογικός εξοπλισμός για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των γραφείων των κοινοτήτων. Εκεί συζήτησε με τους δυο Προέδρους κ. Νίκο Παπαγεωργόπουλο και κ. Προκόπη Βυζα για τα καθημερινά προβλήματα των χωριών (οδοποιία, καλλιέργειες, σχολεία) καθώς και για τις εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία.Στην συνάντηση στον Πύργο παρών ήταν και ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ