Καθολικός εμβολιασμός των κατοίκων στα 19 νησιά μας , άνω των 18 ετών για να είναι “θωρακισμένοι” και να υποδεχτούν τους τουρίστες

Με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson θα εμβολιαστούν οι κάτοικοι όλων των νησιών μας που είναι άνω των 18 ετών όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε το σχέδιο με τίτλο «Γαλάζια Ελευθερία» για τον εμβολιασμό στα νησιά με περισσότερους από 10.000 κατοίκους, ενώ τόνισε πως η πρώτη μεγάλη παραλαβή των μονοδοσικών εμβολίων της Johnson & Johnson στα τέλη του μήνα θα κατευθυνθεί στα νησιά. Επίσης ανέφερε πως ο στόχος είναι ο καθολικός εμβολιασμός όλων των νησιών της Ελλάδας, με εξαίρεση την Κρήτη, έως το τέλος του Ιουνίου.  19 είναι τα νησιά που θα γίνει ο καθολικός εμβολιασμός.
«Ο στόχος είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου. Οι νησιώτες μας δηλαδή να υποδεχθούν το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορονοϊό. Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα αυτό θέλει να στηρίξει τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες και την οικονομία τους. Φιλοδοξεί όμως να προσφέρει και ένα θετικό πρόσημο στη συνολική εικόνα του τουρισμού μας», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ