“Και με φως και με θάνατο” , ο τίτλος της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων στον εξωτερικό χώρο της Ακροκορίνθου

Ο Δήμαρχος Κορινθίων και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση  “ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ” που διοργανώνουν στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Πρόκειται για εκδήλωση λόγου, παραδοσιακής μουσικής και ιστορικών τραγουδιών, που θα λάβει χώρα στον εξωτερικό χώρο του Ακροκορίνθου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τέσσερις συγγραφείς οι οποίοι συνέγραψαν βιβλία που αναφέρονται στο ΄21 θα μιλήσουν για το έργο τους:

Η Δήμητρα Καμαρινού για το “Γυμνές αλήθειες γυναικών” – H αθέατη Ιστορία,
Ο Θωμάς Κοροβίνης για το “Ολίγη μπέσα, ωρέ μπράτιμε!” – Η τελευταία ώρα του Οδυσσέα Ανδρούτσου, Ο Παντελής Μπουκάλας για “Το μάγουλο της Παναγίας” – Αυτοβιογραφική εικασία του Γεωργίου Καραϊσκάκη και Ο Γιάννης Μπάρτζης, για το ιστορικό μυθιστόρημα “Κρινολίνο και Γιαταγάνι”
Μουσική: Παντελής Αγκιστριώτης ταμπουρά, λαούτο, Βαγγέλης Παπάς κλαρίνο
Τραγούδι: Χρήστος Μπινιάρης, Μάνια Χρυσομαλλίδου ,
Φωνητικό σύνολο: Opus Femina ΚΕ.Π.Α.Π. Δ. Κορινθίων υπό τη διεύθυνση της Φάλιας Παπαγιαννοπούλου.
Προσοχή! Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο απαιτείται η τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας κατά του Covid-19 και οι θέσεις περιορίζονται στις 150. Ως εκ τούτου χρειάζεται προεγγραφή στο τηλέφωνο 6984126010 από τις 9.00πμ – 2.00μμ καθημερινά. Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι υποχρεωτική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ