Και οι Δήμαρχοι του νομού μας θα καταθέσουν σύντομα τις προτάσεις τους για το νέο ΕΣΠΑ – Συναντήσεις ανά Περιφερειακή Ενότητα

Η σύσκεψη για το νέο ΕΣΠΑ με τη συμμετοχή υπηρεσιακών και τεχνικών συμβούλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας χθες , Τρίτη 24 Νοεμβρίου, ήταν μόνο η αρχή. Προγραμματίζονται συναντήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες με τη συμμετοχή σε αυτές βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων φορέων, όπως το ΤΕΕ, τα διάφορα Επιμελητήρια κ.α.

Οι απόψεις που θα εκφραστούν, τόσο διαδικτυακά, όσο και στις συναντήσεις, θα συγκεντρωθούν από τον τεχνικό σύμβουλο της Περιφέρειας.

Όπως έγινε γνωστό,  μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει στο διαδίκτυο από την Περιφέρεια ειδικό σάιτ για το νέο ΕΣΠΑ. Στο εν λόγω σάιτ κάθε δήμαρχος και κάθε φορέας θα μπορεί να καταγράφει τις προτάσεις του για τα έργα που εισηγείται προς ένταξη στο πιο πάνω πρόγραμμα.

Όπως ανακοίνωσε επίσης η Περιφέρεια , ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας, εκτός από την αξιολόγηση των προτάσεων στο σάιτ και τα πρακτικά των συναντήσεων- θα έχει συναντήσεις με πανεπιστημιακούς, επιχειρηματίες, αγροτικούς συλλόγους κ.α. προκειμένου να συντάξει την εισήγηση αναφορικά με την τελική πρόταση της Περιφέρειας για το νέο ΕΣΠΑ, η οποία βεβαίως θα έλθει προς έγκριση και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ