Και τρίτο άτομο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της κακοποίησης της 19χρονης από την Ηλιούπολη – 14 βαριές κατηγορίες στον πατέρα της και τον αστυνομικό

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης νεαρής γυναίκας που έρχεται να προστεθεί στην λίστα των κακοποιήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 18χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη έχει προκαλέσει σοκ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η νεαρή κοπέλα κακοποιούνταν συστηματικά από αστυνόμο, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται. Και το ποιο φρικιαστικό είναι ότι αυτή η κοπέλα την κακοποιούσε ο ίδιος της ο πατέρας από τότε που ήταν 11 ετών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η κοπέλα διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη όπως και ο πατέρας του θύματος . Τώρα επιβαρύνονται με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.

Το in.gr  ανέφερε χθες το βράδυ   ότι η Αστυνομία  έβγαλε τελικά Ένταλμα σύλληψης  για ακόμη έναν άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του 39χρονου αστυνομικού . Αναφέρει η πηγή πως σύμφωνα με το Star, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ