Κατόρθωσε να εξασφαλίσει 1.000 laptops  και τα παρέδωσε τους μαθητές των σχολείων της η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του Περιφερειακού διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η πρώτη παρτίδα από 1.000 laptops τα οποία αγόρασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προορίζονται για τους μαθητές των σχολείων της, παραδόθηκε  χθες  από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Οικονομόπουλο.

Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης, η κατανομή θα γίνει από τον περιφερειακό διευθυντή, αποκλειστικά και με δική του ευθύνη ανάλογα με τις ανάγκες που αυτός διαπιστώνει, καθώς η Περιφέρεια δεν εμπλέκεται στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Όπως έκανε γνωστό η Περιφέρεια , ο κος. Νίκας δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει με κάθε τρόπο για να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν στην εκπαίδευση. Και η Περιφέρεια προσθέτει πως: «Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προμήθεια από την Περιφέρεια των laptops έγινε μετά από ιδιαίτερα κοπιώδη και συντονισμένη προσπάθεια, δεδομένου ότι λόγω των περιστάσεων που δημιούργησε η πανδημία είχε δημιουργηθεί μεγάλη έλλειψη στην αγορά -ωστόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατόρθωσε να εξασφαλίσει το εν λόγω υλικό και μάλιστα κατά προτεραιότητα.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ