Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γιώργο Ψυχογιό στα ΕΛ.ΤΑ Νεμέας – «Τα καταστήματα ΕΛΤΑ στην Κορινθία απαξιώνονται διαρκώς»

Τα προβλήματα των ΕΛ.ΤΑ στην Κορινθία έχει αναδείξει με παρεμβάσεις του ο Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γιώργος Ψυχογιός. Πρόσφατα ( την Παρασκευή 5 /2) επισκέφθηκε  και τα ΕΛΤΑ Νεμέας, για να κάνει καταγραφή των προβλημάτων και να κάνει τις δικές του προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος που έγκειται κυρίως στο μειωμένο προσωπικό. Στη Νεμέα ο κος Ψυχογιός βρέθηκε επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αποτελούμενο από την πρώην βουλευτή Μαρία Θελερίτη και τον Γιάννη Γκούτση. Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Νεμέας, όπου συναντήθηκαν με το προσωπικό για τα προβλήματα και τις ελλείψεις.

Ο βουλευτής τόνισε ότι πρέπει να γίνουν ενέργειες για την ενίσχυση των ΕΛΤΑ στην Κορινθία με προσωπικό, προκειμένου να μην κλείσει κανένα κατάστημα και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες τους. Επίσης τόνισε ότι τα καταστήματα ΕΛΤΑ στην Κορινθία απαξιώνονται διαρκώς, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις πολλαπλές υπηρεσίες που παρέχουν.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ