Κολυμβητής σώθηκε , λίγη ώρα πριν πεθάνει, χάρη στα δελφίνια και το πλήρωμα ενός σκάφους στα παγωμένα νερά της Ιρλανδίας

Σώθηκε , χάρη στην αγάπη των δελφινιών ένας 24χρονος στην Ιρλανδία, όταν χάθηκε, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα. Για 14 ώρες κολυμπούσε στα παγωμένα νερά και η θερομκρασία του είχε πέσει επικίνδυνα και κινδύνευε η ζωή του. Όπως αναφέρει το in.gr , μια παρέα δελφινιών,  τράβηξαν την προσοχή ενός διερχόμενου σκάφους.
Ο 24χρονος κολυμβητής, εξουθενωμένος και έχοντας διανύσει αρκετά μίλια κολυμπώντας, τρομοκρατήθηκε όταν είδε πτερύγια καρχαριών να εμφανίζονται στην επιφάνεια της θάλασσας. «Καθώς κολυμπούσα, είδα μαύρα πτερύγια στη θάλασσα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν γιατί δεν έψαξα πρώτα αν η Βόρεια Ιρλανδία έχει καρχαρίες», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Sun. Και προσέθεσε: «Εάν είναι όντως καρχαρίες, είτε την έχω πατήσει είτε δεν είναι πεινασμένοι».
Εθελοντές του RNLI τον εντόπισαν εξαντλημένο ανάμεσα στα δελφίνια στη θάλασσα κοντά στο Καστλγκρέγκορι. Το πλήρωμα ενός σκάφους αντιλήφθηκε το κοπάδι των δελφινιών και ένα κεφάλι πάνω από τα νερά σε απόσταση περίπου δυόμισι μιλίων από την παραλία του Καστλγκρέγκορι. Ο κολυμβητής είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο σκάφος και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ