Κοντά στις ελληνικές επιχειρήσεις  ο Χρίστος Δήμας – Δοκίμασε τσάι του βουνού και μέλι με κουρκουμά, τζίντζερ κ.α

Στέκεται  δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και  Τεχνολογίας  Χρίστος Δήμας και επισκέπτεται συνεχώς καινοτόμες επιχειρηματικές μονάδες που στηρίζουν την Υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη χώρα μας.  Η Αγροδιατροφή, η έρευνα και η  καινοτομία είναι τομείς που ενισχύονται.

Χθες ο  Υφυπουργός  επισκέφθηκε τον βοτανικό κήπο και τις εγκαταστάσεις της Symbeeosis όπως αναφέρει «μιας Ελληνικής επιχείρησης στον τομέα της αγροδιατροφής που αξιοποιεί την επιστημονική έρευνα και την δύναμη της φύσης με υπερσύγχρονες αλλά ήπιες μεθόδους ώστε να δημιουργήσουν καινοτόμα και λειτουργικά «πράσινα» προϊόντα. Δοκίμασα καταπληκτικό Ελληνικό τσάι του βουνού και μέλι με κουρκουμά, τζίντζερ και άλλα πολλά.

Η Symbeeosis τονίζει πως αντιπροσωπεύει το πραγματικό ευ ζην και στηρίζεται στην καλή διατροφή και Υγεία, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να ζούμε σε ισορροπία με τη φύση. Υπογραμμίζει πως η φύση μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε και εμείς τα αξιοποιούμε με σύνεση, χωρίς υπερβολή ή απληστία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ