Κοντά στους Πυροσβέστες «βρήκε» η νέα χρονιά τον Νίκο Χαρδαλιά – Eυχές για «μια νέα χρονιά, μια καλύτερη χρονιά» έδωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής προστασίας

Μακριά από το σπίτι του και την οικογένειά του άλλαξε χρόνο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως αναφέρουν τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε ο κος Χαρδαλιάς, εκτελώντας το καθήκον του, βρέθηκε στον Πυροσβεστικό Σταθμό Περιστερίου μαζί με τα στελέχη της βάρδιας, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε για τις καθιερωμένες ευχές το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, το 251 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς και το επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ.

Ο επικεφαλής της Πολιτικής  Προστασίας  ενημερωνόταν συνεχώς  ενώ  επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αθήνας, όπου σημειώθηκε έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες εβδομάδες έδωσε για ακόμα μια φορά το μήνυμα ότι η Πολιτική Προστασία είναι παρούσα όπου χρειάζεται.

Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της πρώτης γραμμής σε όλες τις υπηρεσίες που επισκέφθηκε για τη συνεισφορά τους στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και αντάλλαξε ευχές για «μια νέα χρονιά, μια καλύτερη χρονιά», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ