Κορωνοϊός: Σε σχετικά καλή κατάσταση η Περιφέρεια Πελοποννήσου- Π. Νίκας: «Πρέπει να εκπέμπουμε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον»

Οι αριθμοί που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφορικά με την διάδοση του κορωνοϊού, δείχνουν μια σχετικά καλή -συγκριτικά με άλλες Περιφέρειες τουλάχιστον-  κατάσταση.

Αυτό αναφέρθηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας,  με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και στην οποία μετείχαν επίσης ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, το σύνολο των Περιφερειαρχών της χώρας, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως τόνισε ο κος Νίκας αυτή είναι η κατάσταση  «παρά το γεγονός ότι στην Περιφέρειά μας έχουμε δομές προσφύγων, περί τα δέκα γηροκομεία κι ακόμα 5.000 ρομά και αρκετές χιλιάδες εργάτες γης -που θα αυξηθούν περαιτέρω λόγω της έναρξης της ελαιοκομιδής».

Ο Π. Νίκας, αφού εκτίμησε ότι «πολύ σωστά η επικοινωνία των εξελίξεων γίνεται κεντρικά από τον ΕΟΔΥ», συνεχίζοντας τόνισε ότι ήδη κλιμάκια των Διευθύνσεων Υγείας και Εμπορίου διενεργούν ελέγχους σε καταστήματα με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο τις καθημερινές, όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Καταλήγοντας, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι αποτελεί “πολύ σημαντικό θέμα η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών” υπογραμμίζοντας ότι “όλοι πρέπει να βρίσκονται στις επάλξεις για να στηρίζουν τον κόσμο, αυτό είναι που προέχει. Πρέπει να εκπέμπουμε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον” δήλωσε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ