Κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ οι επόμενες δύο ημέρες – Τί δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο

Σε ειδική πτέρυγα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο, στο Μέριλαντ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ντόναλντ Τράμπ , όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή,  μετά την διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.  Θετική βρέθηκε και η σύζυγός του, Μελάνια.

Η πρώτη επικοινωνία μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ήταν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο ευχαρίστησε τους γιατρούς «για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν» διαβεβαιώνοντας πως τώρα αισθάνεται πολύ καλύτερα. Αργότερα  ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε φωτογραφίες του αμερικανού προέδρου.

Ο  πρόεδρος  των Η.Π.Α διαβεβαίωσε πως αισθάνεται «πολύ καλύτερα» και υποσχέθηκε πως «θα επιστρέψει σύντομα» στην Ουάσιγκτον. «Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά», παραδέχθηκε και συνέχισε: «Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα», είπε, διότι «είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της», όπως πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας το κεντρικό προεκλογικό του σλόγκαν.

Ο Τραμπ, αναγνώρισε πως «η επόμενη περίοδος, οι επόμενες λίγες ημέρες, θα είναι η αληθινή δοκιμασία» ως προς την πορεία της ανάρρωσής του. «Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μια-δυο μέρες» πρόσθεσε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ