Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για το 6οχρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνες κάρτ στην Πάτρα – Στην Δικαιοσύνη οι συλληφθέντες

φωτο αρχείου

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη και περισσότερο η τοπική κοινωνία της Πάτρας , παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού που τραυματίστηκε χθες κατά την διάρκεια αγώνων σε πίστα καρτ, όπου μαζί με τον πατέρα το παρακολουθούσε τον αγώνα σαν θεατής.

Το παιδί καταπλακώθηκε από ένα όχημα, το οποίο εκτοξεύτηκε από την πίστα, χτύπησε στα κάγκελα και μετά σε μία κολώνα και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του αφού αμέσως εισήχθη σε Μ.Ε.Θ διασωληνωμένο.

Οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες για το 6χρονο αγοράκι .

Για τον τραυματισμό του παιδιού, συνελήφθησαν πέντε άτομα. Σύμφωνα με πληροφοορίες, οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής των αγώνων, ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο ενώ σήμερα το πρωϊ αναμένεται να περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ