Κραυγή απόγνωσης από τον εμπορικό κόσμο της Κορινθίας – Δραματικό μήνυμα για την επιβίωσή τους – “Δεν είναι λύση το click away”

Αν πριν τον κορωνοϊό οι επαγγελματίες της Κορινθίας  ήταν προβληματισμένοι και ανήσυχοι για την κατάσταση στην τοπική αγορά αλλά και πανελλαδικά, τώρα που διανύουμε το δεύτερο lockdown  είναι με μια λέξη ..απελπισμένοι.

Ο νέος τρόπος που άνοιξε εδώ και μια εβδομάδα η αγορά με το περίφημο click away δεν τους ικανοποιεί και ζητούν από την Πολιτεία να επανεξετάσει τις αποφάσεις της , προτού να είναι ήδη αργά και οδηγηθούν σε οριστικά λουκέτα .  Όπως υποστηρίζουν το μερικό αυτό  άνοιγμα της αγοράς έχει οδηγήσει σε σύγχυση τους καταναλωτές και σε απελπισία τους επαγγελματίες.

Μάλιστα έχουν συμμετέχει σε διάφορες διαδικτυακές συζητήσεις για το τι θα γίνει τελικά και που θα οδηγηθούν. Πότε θα τελειώσει αυτή η δυσάρεστη κατάσταση που τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση.  Και δεν έχουν καθόλου άδικο. Τα χρέη «τρέχουν» ,  με τις οφειλές σε Εφορία και Ταμεία να μην σταματούν. Και να μην ξεχνάμε ότι οι γιορτινές ημέρες ήταν που πάντα περίμεναν να δουλέψουν.

Επίσης αυτό που επισημαίνουν είναι ότι ενώ θα μπορούσαν να ανοίξουν εμπορικά κάποιες Περιφέρεις της χώρας οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν οξύ επιδημιολογικό πρόβλημα, επελέγη για πολιτικούς λόγους η κάθετη εφαρμογή περιοριστικών μέτρων που «πνίγει» τον εμπορικό κόσμο πολλών περιοχών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ