Κ. Κόλλιας: “Πήρα την ίδια θετική διαβεβαίωση περί ολοκλήρωσης του φράγματος και από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τον Περιφερειάρχη”

Το παρών στην περιοδεία του Πρωθυπουργού χθες στην Αρκαδία έδωσε, μεταξύ άλλων και  ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Είχα την τιμή να συμμετάσχω χθες στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός στην Τρίπολη, μαζί με το επιτελείο του και σειρά εκλεκτών συναδέλφων, που γνωρίζουν άριστα τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και τις φιλόδοξες προσπάθειες που γίνονται σταθερά, στο πλαίσιο μιας αειφόρου και δίκαιης ανάπτυξης, σε περιφερειακό επίπεδο.

Στόχος είναι η προσέλκυση, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας και ο πολλαπλασιασμός των επενδύσεων, μέσω της παροχής κινήτρων, σε επιχειρήσεις που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο επενδυτικό πλάνο της χώρας μας.

Από την πρώτη μέρα η κυβέρνηση είναι προσανατολισμένη σε μια ανάπτυξη με περισσότερες θέσεις εργασίας, αύξηση μισθών, φιλική στο περιβάλλον και εναρμονισμένη στις ψηφιακές προκλήσεις. Κι αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.

Στο πλαίσιο αυτό, επισκεφτήκαμε την ΒΙ.ΠΕ στην Τρίπολη, συνομιλήσαμε με επιχειρηματίες και παρουσιάσαμε όλες τις πτυχές του Εθνικού μας Σχεδίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο νομός της Κορινθίας έδωσε δυναμικό παρών κατά την παρουσίαση του Αναπτυξιακού αυτού Προγράμματος.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι είχα την ευκαιρία, στην συνάντηση αυτή, να θέσω υπόψη του Πρωθυπουργού και των Βουλευτών, τα τελευταία προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην κατασκευή του φράγματος Ασωπού, για την αποκατάσταση των οποίων απαιτείται η σύναψη συμπληρωματικής σύμβασης.

Με ιδιαίτερη χαρά άκουσα τον κ. Πρωθυπουργό στην βραδινή του ομιλία να δεσμεύεται για την ολοκλήρωση του έργου. Δικαιολογώ το άγχος και την αγωνία των παραγωγών του νομού μας, ακόμη και τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν το προηγούμενο διάστημα σε σχετική ανακοίνωσή μου.

Σημειώνω ότι την ίδια θετική διαβεβαίωση περί ολοκλήρωσης του φράγματος έλαβα χθες και από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τον Περιφερειάρχη.

Παραμένω σταθερά δίπλα στους αγρότες της Κορινθίας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ