Λίγη ώρα βροχής ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι της Αθήνας- Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές- 40 κλήσεις στην Π.Υ

Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε από τις 5 τα ξημερώματα την Αττική έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα κυρίως στην πρωτεύουσα αλλά και την Λεωφόρο Αθηνών όπου  το ύψος του νερού ήταν αρκετό. Δρόμοι πλημμύρισαν, το ρεύμα έχει διακοπεί σε περιοχές, όπως το Περιστέρι, το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι και το Νέο Ηράκλειο, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι τις 7 το πρωϊ είχε δεχθεί περισσότερες από 40 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια. Η ΔΕΗ καταβάλει προσπάθειες να βρει και να αποκαταστήσει την βλάβη, μέχρι στιγμής. Το ποτάμι του Κηφισού έχει “φουσκώσει” και χρειάζεται προσοχή όσοι πηγαίνετε προς Πειραιά, Μοσχάτο και Ταύρο.

Πολλοί ήταν και οι κεραυνοί που έπεσαν μέσα στην λίγη ώρα της έντασης της βροχής. Μάλιστα στον Ασπρόπυργο ένας κεραυνός έπεσε πάνω σε πολυκατοικία.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι το μεσημέρι αλλά μετά αναμένεται να βελτιωθεί ενώ αύριο θα είναι πολύ καλύτερος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ