Μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέλετε να βοηθήσετε με τις ιδέες σας το φετινό καρναβάλι του Δήμου Βέλου – Βόχας

΄΄Μην ψάχνετε αλλού για το που θα γίνει πάρτυ!! Ελάτε για ξεφάντωμα στο όμορφο Βραχάτι!!΄΄Μετά από τρία χρόνια το ΄΄καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας΄΄ επιστρέφει!! Οι προετοιμασίες για το 7ο Καρναβάλι ξεκίνησαν.” αναφέρει ο δήμος Βέλου – Βόχας και προσθέτει πως η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει μετά τα τρία χρόνια της πανδημίας και ο Δήμος θα αρχίσει να δέχεται συμμετοχές για το Καρναβάλι του 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Βραχατίου, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 4.00 μ.μ.

“Η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν με τις ιδέες τους αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στο φετινό καρναβάλι. Καλούμε σχολεία, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες, δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την 10η Φεβρουαρίου 2023 στα τηλέφωνα του Δήμου: 2741360520&2741360521 καθώς επίσης και στο email: masouri@vochas.gov.gr

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι το φετινό καρναβάλι να χαρίσει γέλιο και χαρά στους πολίτες βοηθώντας τους να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε και φέτος να είναι τα παιδιά μας για να μεταδώσουν τη χαρά, την αισιοδοξία, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους σε όλους μας.

Η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού

Μαρία Καλλίρη-Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ Νίκος Ρόζος-Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Δαληβίγκας-Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Βασιλείου-Πρόεδρος Κοινότητας Βραχατίου Βαγγέλης Τσάκωνας-Πρόεδρος Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου Αργύρης Λιόντος-Μέλος Δ.Σ Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου/Γραφίστας Κατερίνα Ζάρκου-Πρόεδρος Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Στιμάγκας ΄΄Θύαμις΄΄-Μέλος Δ.Σ ΝΠΔΔ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ Χρήστος Μαγγίνας-Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ζευγολατιού Ιωάννα Τσάλη-Μπουλντά-Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Βέλου Κατερίνα Μασούρη-Δημοτική Υπάλληλος.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ