Μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την Ενίσχυση της ίδρυσης – εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων μετά την παράταση που δόθηκε

Πήρε παράταση  μέχρι και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η ημερομηνία υποβολής από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις προτάσεων χρηματοδότησης για τη δράση 3.a.2.2 “Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών”, με απόφαση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Η δράση είναι πολύ σημαντική εν μέσω πανδημίας. Μέσω αυτής και όσοι δικαιούνται,  ενισχύονται επενδυτικά σχέδια διάρκειας έως 24 μηνών συνολικού προϋπολογισμού ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) από 10.000 έως 330.000 ευρώ.

Ο προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης της εν λόγω δράσης -στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020”- ανέρχεται σε 9.500.000 ευρώ τα οποία προέρχονται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ