Μέχρι το τέλος της ερχόμενης Άνοιξης θα επαναλειτουργεί το τρένο στο Ναύπλιο , με δρομολόγιο προς και από Κόρινθο

Στηn  επαναλειτουργία του τρένου στο Ναύπλιο, με δρομολόγιο προς και από Κόρινθο,  αναφέρθηκε χθες ο Παναγιώτης Νίκας. Ο Περιφερειάρχης , μιλώντας στο όμορφο και ιστορικό Ναύπλιο χθες στο πλαίσιο της επίσκεψης στην Αργολίδα του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, είπε ακόμη ότι έχει ήδη δρομολογηθεί, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, το έργο για την οδική σύνδεση του Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο του Μορέα, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Να θυμίσουμε πως η επαναδρομολόγηση του τρένου στη γραμμή Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο , προχωρά  από την  Περιφέρεια Πελοποννήσου σε  συνεργασία με τον ΟΣΕ. Σε παλαιότερες δηλώσεις του  ο κος Νίκας είχε τονίσει:  «Η Περιφέρεια έχει διαθέσει ήδη 15.000.000 ευρώ για την απαραίτητη συντήρηση και τις επισκευές που απαιτούνται στη γραμμή αυτή, καθώς οι υποδομές, σιδηροτροχιές και σταθμοί, έχουν δυστυχώς βανδαλιστεί», τονίζοντας ότι ο ΟΣΕ από την πλευρά του ολοκληρώνει τη σχετική μελέτη.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Π. Νίκας δήλωσε ότι εξετάζονται λύσεις σχετικά με τις 70 και πλέον αφύλακτες διαβάσεις που υπάρχουν στη γραμμή Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ