Μέχρι 30 άτομα ο μέγιστος αριθμός των ατόμων στις κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Παραμένουν ανοιχτές για το κοινό οι κλιματιζόμενες αίθουσες  του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενόψει του καύσωνα έως την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση : ” λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται, με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,  ο Δήμος επεκτείνει τη διάθεση των δύο κλιματιζόμενων αιθουσών για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021.
Οι αίθουσες θα παραμένουν καθημερινά ανοιχτές από σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 6 Αυγούστου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ., για τη φιλοξενία των πολιτών:
Το ισόγειο του δημοτικού κτηρίου, πρώην ξενοδοχείο Beau Rivage (Ποσειδώνος και Ήρας 2, Λουτράκι)
Το Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων (Ευαγγελιστρίας & Παυσανία γωνία, Άγιοι Θεόδωροι)
Στους χώρους θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τον Covid -19.
Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στο χώρο, θα τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του ενάμιση μέτρου (1,5) μεταξύ των ατόμων, ενώ ο ανώτατος αριθμός υποδοχής ατόμων ανά χώρο δεν θα ξεπεράσει τα 30 άτομα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ