Μία ακόμη σημαντική εκδήλωση – επιμόρφωση για το μοναδικό κρασί μας , στο Κεφαλάρι

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για ένα μοναδικό προϊόν της κορινθιακής γης, το κρασί, πραγματοποιήθηκε πριν από δύο ημέρες στο Κεφαλάρι και αφορά την ανάπτυξη της οινικής κουλτούρας στην περιοχή μας! Το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσωπήθηκε σε αυτή την δράση  από το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής, κ.Σωτήρη Κουκουλάκη. Μάλιστα δήλωσε  αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάτω από τη δροσιά του πανέμορφου πλάτανου του χωριού ειπώθηκαν πολλά σημαντικά και ενδιαφέροντα  πράγματα για το ελληνικό κρασί που κράτησαν αμείωτη την προσοχή μας.

Όπως διαβάζουμε στο «Αρχοντικό Κεφαλάρι – Αρμονία» ο κ. Κώστας Τουλουμτζής αξίζει συγχαρητήρια  για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική διοργάνωση και στο Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας & Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας για την υποστήριξη.

«Τα σεμινάρια επιμόρφωσης οινοχόων που οργάνωσαν αφιλοκερδώς ο Κώστας Τουλουμτζής με μια ομάδα οινολόγων και γεωπόνων έχουν στόχο το μυαλό των Νεμεατών ιδιοκτητών μπαρ, καφέ, εστιατορίων, ταβερνών, καβών, το μυαλό της Νεμέας ουσιαστικά, επειδή το μυαλό είναι ο στόχος. Μερικά απογεύματα Δευτέρας, που γίνονται τα σεμινάρια, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια πρωτοπορία επαγγελματιών εστίασης αρχικά, με δίψα να μάθει περισσότερα για το σημαντικότερο προϊόν της περιοχής και θα μεταλαμπαδεύσει το πάθος στους υπόλοιπους, ώσπου η λέξη οινικός προορισμός να αντιπροσωπεύει την περιοχή.» αναφέρει , μεταξύ άλλων στο FB το Αρχοντικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ