Μία από τις 208 προτάσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης είναι και αυτή του Δήμου Βέλου – Βόχας με 500.000,00€

Μία από τις 208 προτάσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα στήριξης στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και θα χρηματοδοτηθεί, είναι και η βελτίωση των αγροτικών οδών στον Δήμου Βέλου – Βόχας με το ποσό των  500.000,00€ . Αφορά την αγροτική οδοποιία στις Κοινότητες Ζευγολατιού, Μπολατίου, Ευαγγελίστριας και Στιμάγκας
Να θυμίσουμε πως την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 εκδόθηκε ο επικαιροποιημένος πίνακας αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων .
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πίνακα εντάσσονται στο πρόγραμμα 208 προτάσεις, μία εκ των οποίων είναι και του Δήμου Βέλου Βόχας.
Ο Δήμος Βέλου Βόχας χρηματοδοτείται με το ποσό των 500.000,00€ για τους δρόμους των Κοινοτήτων Ζευγολατιού, Μπολατίου, Ευαγγελίστριας και Στιμάγκας που πληρούσαν τους όρους της πρόσκλησης του προγράμματος.
Το σημαντικό είναι – όπως τόνισε και ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος – “ότι πήραμε ακόμη μία χρηματοδότηση με την οποία θα βελτιωθούν και άλλοι αγροτικοί δρόμοι στο δήμο μας, οι οποίοι θα συνδράμουν στην ομαλή πρόσβαση των αγροτών μας στις περιουσίες τους” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ