Μία «αχτίδα» αισιοδοξίας για τον τουρισμό στην Περιφέρειά μας : προκύπτει αυξημένη ζήτηση για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια για το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αργεί λίγο ακόμη , ωστόσο το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό.  Εν μέσω κορωνοϊού , πέρσι , ο τουρισμός δούλεψε, όσο οι συνθήκες το επέστρεψαν.

Φέτος οι επαγγελματίες του κλάδου αλλά και εκατομμύρια τουρίστες προσβλέπουν στην  Ελλάδα ως τόπο προορισμού, για μια ακόμη χρονιά. Το ζητούμενο είναι  αν τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά ως τότε. Πώς θα έχει πάει η πορεία του εμβολιασμού και κατά πόσο θα υπάρχει αυτή η ανοσία που είναι το ζητούμενο. Και βέβαια πόσο θα τηρούνται από όλους τα μέτρα προστασίας.

Αξιολογώντας στοιχεία , ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας , δήλωσε πως «Παρά το επιφυλακτικό κλίμα που διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας της covid-19, οι προοπτικές για τον τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το φετινό καλοκαίρι διαφαίνονται καλές».

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια , ο κος Νίκας ειδικότερα, ανέφερε ότι ήδη προκύπτει αυξημένη ζήτηση για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και για δωμάτια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ