Μία διαφορετική πίτσα: με σπανάκι

Υλικά

142 γρ. σπανάκι
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
αλάτι και μαύρο πιπέρι
1/3 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα χαμηλών λιπαρών
2 αυγά
57 γρ.σάλτσα ντομάτας
10 κόκκινα και πορτοκολί ντοματίνια
1/4 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας μαύρες ελιές
1/2 τριμμένη μοτσαρέλα χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Στρώστε σε ένα κυκλικό ταψί μια λαδόκολλα. Σε μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων, βάλτε το σπανάκι και πολτοποιήστε το. Προσθέστε το σκόρδο , το αλάτι και το μαύρο πιπέρι , τη μοτσαρέλα και τα αυγά. Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα απλώστε το μείγμα σπανακιού στο ταψί. Ψήστε στους 180C για 15 – 20 λεπτά ή μέχρι οι πλευρές να γίνουν πιο σκούρες και τραγανές.
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας πάνω από την κόρα και προσθέστε τα ντοματίνια ( κομμένα) το κόκκινο κρεμμύδι, τις μαύρες ελιές και τη μοτσαρέλα. Ψήστε για 5-7 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.

mother’s blog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ