Μία συγκλονιστική μαρτυρία ληστείας και απόπειρας δολοφονίας στο Αλεποχώρι με στοιχεία που μοιάζουν με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τα σύλληψη των  ληστών και δολοφόνων της 20χρονης Καρολαϊν στα Γλυκά Νερά, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσιάστηκε μια συγκλονιστική μαρτυρία που σίγουρα θα βοηθήσει τις Αρχές.

Στην εκπομπή, αναφέρει το ethnos.gr , μίλησε ο πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν ο οποίο μαζί με τη σύζυγό του, είχαν πέσει θύματα ίδιας ληστείας στη μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί, ήταν παρόμοιος με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά, ενώ διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. «Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

Αναφερόμενος στον πιλότο- σύζυγος του θύματος είπε: «. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό».

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ είναι αυτή που θα εξετάσει τα στοιχεία αυτά και θα κρίνει κατά πόσο θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος  αυτού .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ