Μία σύγχρονη πισίνα στη διάθεση 400 μικρών κολυμβητών στο Κολυμβητήριο της Κορίνθου – Δήλωση Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου

φωτο : σελίδα Δήμου στο F

Την μικρή πισίνα του Κολυμβητηρίου της Κορίνθου μπορούν να απολαμβάνουν πια οι μικροί κολυμβητές της πόλης. Πρόκειται για 400 και πλέον παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών τα οποία αναζητούσαν για την προπόνησή τους γειτονικές αθλητικές δομές, όπως τονίζει ο Δήμος ο οποίος εγκαινίασε την πισίνα προχθές το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος εξάροντας την δουλειά που έχει γίνει από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ και στον χώρο του Δ.Α.Κ  είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως από σήμερα το μικρό κολυμβητήριο είναι διαθέσιμο για τους μικρούς μας φίλους, Ο χώρος ήταν κλειστός τα τελευταία 5 χρόνια, είχαμε δεσμευτεί για τις επισκευές και την επαναλειτουργία του κι αυτό κάνουμε απόψε» ανακοινώνοντας ταυτόχρονα  πως σύντομα , μέσα από την χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, το κόστος λειτουργίας θα μειωθεί σημαντικά.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μαγκλάρα και το προσωπικό , το οποίο παρ’ ότι λιγοστό ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες 3 κλειστών γυμναστηρίων και 11 γηπέδων. Προανήγγειλε δε σε ένα μήνα από σήμερα αναλυτική παρουσίαση όλων των παρεμβάσεων στους αθλητικούς χώρους.

Ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας από την πλευρά του ανακοίνωσε πως το στάδιο της Κορίνθου από τις αρχές του Σεπτέμβρη θα διαθέτει, 3 φορές την εβδομάδα, νοσηλευτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ