Μαίνεται η φωτιά στα Βίλλια – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους γύρω απο την Βένιζα να εκκενώσουν την περιοχή προς τα Μέγαρα

Στην εξασθένηση των ανέμων στρέφονται οι ελπίδες για το πύρινο μέτωπο στα Βίλλια που καίει ανεξέλεγκτα και όλοι ελπίζουν πριν πέσει το βράδυ να έχει περιοριστεί κάπως το μέτωπο.   Παρόλες τις “Τιτάνιες” προσπάθειες των Πυροσβεστικών δυνάμεων και όλων όσων προσπαθούν να σταματήσουν την φωτιά που βρίσκονται στην περιοχή, η φωτιά συνεχίζει .
Επιχειρούν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας (1) ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί και επιχειρούν περιοδικά 5 Ε/Π και 8 Α/Φ. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.
Εν τω μεταξύ από νωρίς εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, ενώ σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων προχώρησε η Τροχαία. Ειδικότερα, η κυκλοφορία διακόπηκε στην Ανώνυμη Οδό, από ταβέρνα «Κρύο Πηγάδι» προς οικισμό Άγιο Γεώργιο και στην επαρχιακή οδό Οινόης- Πόρτο Γερμενού από Πόρτο Γερμενό προς Βίλια.
Η φωτιά έχει φθάσει πια στο όρος “Πατέρας” και πριν από λίγο μήνυμα έφθασε απο το 112 σε όσους κατοικούν γύρω απο την Βένιζα να εκκενώσουν την περιοχή με κατέυθυνση προς τα Μέγαρα λόγω της τροπής που έχει πάρει η φωτιά.,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ