Μαθητές – σημερινοί φοιτητές βραβεύτηκαν στο Ξυλόκαστρο μέσα σε κλίμα συγκίνησης από γονείς, καθηγητές, μαθητές, φίλους και συγγενείς

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης από γονείς, καθηγητές, μαθητές, φίλους και συγγενείς, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή βράβευσης, από τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και το ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» , των επιτυχόντων στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και Σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός.” Εκεί μαθητές- σημερινοί φοιτητές, παρέλαβαν την τιμητική βράβευση, από τον Δήμο και τους χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τα Σχήματα του Ωδείου του “Καλογεροπούλειου” Ιδρύματος..

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας. Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστος Δήμας, οι Βουλευτές κ. Κώστας Κόλλιας, κ. Γιώργος Ψυχογιός, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθηνά Κόρκα, οι Αντιπεριφερειάρχες  κ. Αναστάσιος Γκιολής, κ. Χάρης Βυτινιώτης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης κ. Βλάσιος Τσιώτος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ελίνα Μενούνου, κ. Αναστάσιος Λόντος ,κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, κ. Ανδρέας Καραβάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηλίας Κατσούλης» κ. Γιάννης Σκέρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων του Δήμου .

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ