Μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.900 € και βαρύνεται με δικογραφία για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων,

Στην δικαιοσύνη  θα λογοδοτήσει ένας 25χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο, και συνελήφθη χθες Σάββατο από αστυνομικούς, σε περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μ.Μ.Ε , όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ο  δράστης, τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου επιτέθηκε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε σκύλο ιδιοκτησίας 65χρονου. Στη συνέχεια, επιτέθηκε και σκύλος ιδιοκτησίας του, με αποτέλεσμα τη θανάτωσή του ζώου του 65χρονου.

Ο 25χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη. Σε βάρος του  σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.900 ευρώ. Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ