Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση και στους πέντε νομούς της Περιφέρειάς μας – Πόσοι συνελήφθησαν και για ποιά αδικήματα στην Κορινθία

φωτο: ΕΛ.ΑΣ

Μία ακόμη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε στην Περιφέρειά μας από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2021 . Οι ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, έγιναν τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Συνελήφθησαν ενενήντα επτά άτομα, προσήχθησαν εκατόν πενήντα έξι και έγινε έλεγχος σε χίλια τετρακόσια εννέα . Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εννιακόσια τριάντα πέντε  οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες τριάντα δύο  παραβάσεις. Κατασχέθηκαν κυνηγητικά όπλα, ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, κ.ά.

Στο νομό μας συνελήφθησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση : Επτά ημεδαποί , για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Τέσσερις  ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις  αλλοδαποί  οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ